Lítosti ze zlosti

Lítosti ze zlosti

Anotace: Když někomu ublížíte, vždycky to moc bolí...

Hluboko spící
ostří v ledu
jed mrazící
mého tepu

do slova vdechnu
naostřím větou
svědomí svému
pomůžu mlhou

do srdce ti bodnu
ostří do slov skryté
sám bolestí pláču
pro to co je mi milé

zranil jsem tebe
a vykrvácím sám
lítosti z nebe
jak dobře je znám.
Autor Timy, 01.07.2008
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí