A pak shoříš plamenem

A pak shoříš plamenem

Anotace: I vy byste možná tenkrát skončili na hranici...(napsána 2.6.2008)

Za tvé mládí
co bylo tak divoké
za tvé tělo
co svádělo mnohé
za tvé oči
co jiskra v nich hrála
za tvé vlasy
co byly příliš temné
za tvá ústa
co se jim smála
za tvé rty
co šeptaly zakázaná slůvka
za tvé ruce
co uměly léčit
za tvé nohy
co obíhaly stavení
za tvé paže
co objímaly chudé
za tvé nehříchy
teď tu stojíš...

Ruce bílé - svážou ti za zády
vlasy temné - vítr je rozcuchá
ve tvých očích oheň naposled zazáří
tvá slova již nikdo neposlouchá.
Tvé tělo - ti roztrhají
tvá ústa - polejí octem
tvé oči - ti vyklovají
havrani, jeden z nich tvým otcem.

Poslední slova ústy němými
poslední slova ústy vinnými?
Řekni jen čert vás vem
a pak shoříš plamenem...
...shoříš plamenem...
Autor mauvais-ange, 02.07.2008
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: anima alba, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nice.. fakt že jo :)

05.07.2008 19:19:00 | petit angelet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí