Vyhořet?

Vyhořet?

Anotace: Raději? Raději si anotaci udělejte sami.

Jsem obklopen davem,
jsem básník smutku,
jsem plný skepse, v pádu,
tonoucí v zármutku.

Mé duši začíná se tohle přít,
kdo dokáže tou cestou jít?
Co znamená snít?
Kde šťastný můžu být?

Jsem nenáviděn svými strachy,
plný žalu, plný krve,
v apatii s černými mraky.
zmatený věru teprve.

Nyní.

A tak se mi tohle příčí,
už to vážně nejsem já,
když srdce mi to líčí,
mozek se jen tupě ptá:

"Co se to děje?"

A slzy? Odkud se jen snáší,
mrtvole se z očí práší.
Kde se bere tolik sil,
že výčitkou je smutek vyplnil.

Kde se vzalo tolik citu,
v tom, který umřel za vzletu.
Dřív pocit měl, že prázdným byl,
ale smutek ho naplnil.

Vyhořet?
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 02.07.2008
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bez nápadu na přezdívku..., Jajja, anima alba, *whatsoever*, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevšední, líbí se mi...*:)

04.05.2011 20:11:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí