Démon tmy

Démon tmy

Anotace: Z pohledu zneužívaného dítěte...vlastně ani nevím jestli máme oprávnění o tom psát-vůbec nemůžeme vědět jaké to je...

Tvůj stín dnes znovu visel na stěně,
a ty strnule na něj hleděl…
zdálo se ti, že to nebylo denně,
jako bys dlouhý zákaz porušit směl…

Chvíli jsi jen tak stál,
slepě si prohlížejíc tělo, které se třáslo…
za chvíli tiše ses smál,
vždyť poslední světlo v domě zhaslo…

Tvé kroky byly kroky panteří,
zanechávajíc šepot na podlaze…
led jsi měl na rukách…a já v páteři…
bezbranně zas čelím tvé zkáze…

Zakázal jsi mi křičet,
vždyť máma už spí…
když z očí začaly slzy trčet,
hrozil jsi mi, že démon mě sní…

Můj žaludek se svíral,
když jsi mě hrubě uchopil…
tatínku, nechci ti spílat…
jen chci…abys pochopil…
Autor somnium, 11.08.2005
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Už i ty vzpomínky začínají bolet.. Kešav, naše Cenzura... začínám být nostalgická... ať si říkáme, co chceme, nikdy to nevrátíme, nikdy to nedopíšeme...smrk:(

03.04.2009 18:38:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí