Mrtvé přání

Mrtvé přání

Anotace: Nejspíše zemřel dřív než ten druhý stihl něco udělat...a to i přesto, že po něm už dlouho toužil...nejspíše...

Viděl jsem tě stokrát v mých snech,
Ale jen jednou…
jen jednou s úsměvem na bledých rtech…
Jen jednou jsi zvedl koutky svých úst,
a já cítím…že začíná stoletý půst…
Kéž bych jen jednou směl,
obejmout tvé křehké tělo…
a pak…stokrát si to představit…
znova a znova…
a ptát se, proč to tak není,
když to tak být mělo?
Ale nakonec…být vězněm snění…
je lepší, než být vězněm zapomnění…
Autor somnium, 11.08.2005
Přečteno 800x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prani neumira,je zavrazdeno.krasne.

29.08.2007 13:23:00 | Stavitel mostu přes Rubikon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí