Chladno zabíjí

Chladno zabíjí

Anotace: tuhle básničku se psala v opravdu velke depresi, a podle toho taky pusobí... někdy bolest nikdo nedokáže pochopit...

Ta bolest uvnitř tebe
To je to chladno, co tě pořád zebe.
Naběhlá žíla.
Dívej, takhle se umírá…

Ruce se třesou,
Už docházejí slzy.
Ti, co ti pomohli už tu nejsou,
Asi porušíš slib brzy.
Jsi bezmocná
A nikdo ti nepomůže.
Tak proč jsi pořád vysmátá?
Kdy zase chopíš se nože?

Bolí to, bolí,
řízni znova,
Jen tak se to vyplaví,
nech už slova.
Všechno je rudé,
řežeš ale dál a dál
Není to poprvé,
kdy nuceně ses smál.
Studí to, studí,
zebe jako led
Každému se to hodí,
když pan depka na tě sed
Ostatní se ti smějí stále víc a víc
To proto, že neví, jak to bolí,
neví o tom nic!

Chceš umřít,
Už nemáš sílu žít.
Ten, co tě miloval našel si jinou,
Bez něj den za dnem jen tak minou.
Jsi na dně.
Přesto padáš níž
Už hluboko jsi hodně
Dva metry pod zemí
a nad hlavou máš kříž.

Bolí to, bolí,
řízni znova,
Jen tak se to vyplaví,
nech už slova.
Všechno je rudé,
řežeš ale dál a dál
Není to poprvé,
kdy nuceně ses smál.
Studí to, studí,
zebe jako led
Každému se to hodí,
když pan depka na tě sed
Ostatní se ti smějí stále víc a víc
To proto, že neví, jak to bolí,
neví o tom nic!

To uvnitř tebe, co tě bolelo
To je to chladno, co tě zabilo…
Autor angelicek, 06.07.2008
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: Oťas, Chancer, Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stává se to...ale depka není příčinou sebevraždy, to deprese. Ale všechno se dá léčit! A myslím si, že sáhnout si na život stojí taky hodně sil a ne každý to doopravdy zvládne. Třeba já bych to asi nezvládl...

07.07.2008 10:32:00 | Chancer

Myslím, že tu bolest chápu. :(

06.07.2008 20:40:00 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí