Kolikrát...

Kolikrát...

Anotace: La tristesse durera toujours.(Bolest potrvá navždy)poslední slova V.van Gogha

Kolikrát zemřel, aby jen jednou žil,
a kolikrát z toho se on sám zabil?
Kolikrát plakat pod polštář šel
a kolikrát neplakal, ale plakat by chtěl?
Kolikrát myslel, že dál už nic není
a kolikrát doufal, že se vše změní?
Kolikrát držel se života z posledních sil
a kolikrát hádal kolik má ještě chvil?
Kolikrát čekal na jediný zázrak
a kolikrát dostal od osudu na frak?
Kolikrát prosil o smilování bohy
a kolikrát se mu vysmál ten, co má rohy?
Kolikrát myslel si, že o rozum přišel
a kolikrát by nejradši z plných plic křičel?
Kolikrát potřeboval od někoho pomoc
a kolikrát probděl i celou noc?

vždyť i jednou je moc...
Autor Lecco, 13.07.2008
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: Demotivovná Dezorientace, Simísek, Kite.Kat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí