Důkaz lásky

Důkaz lásky

Anotace: tímto jsi mi řekl více než tisíc slov... třeba ještě není mezi námi konec...třeba ne

/Víte, co je láska?
Když to někdo předem vzdá,
jenom proto, aby vám později neublížil.
Protože vás doopravdy má tak rád./

/Raději vás nechá jinému,
než aby vás zasvětil do své závislosti,
nad kterou nemůžou zvítězit ani jeho city./

Lásko jenom ty víš, jak to máš,
a budu věřit, že jsi udělal správnou věc,
když jsi mě tu zanechal, abych prý později nelitovala.

Nebudeš to dlouho ještě mít jednoduché.
Stejně tak, jako já.
Časem snad vítr rány odvane.
A co když ne..?

Co když bych raději byla zkažená s tebou..
Myslíš, že jsi udělal dobře,
když jsi rozhodnutí o nás nechal na sobě??
Bude mi útěchou, že ano.. Že tak to je lepší.

/A jen tomuto se říká tím slovem - láska.
Když vaše city neopadnou ani za dlouhý čas,
a ještě po tom dlouhém čase jsou tu s vámi.
A nemizí.../
Autor Dedillope, 13.07.2008
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Myrja, Simísek, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Udrž si tu naději:-*

13.07.2008 18:21:00 | Simísek

Dávám ST! vím přesně, o čem mluvíš, stalo se mi to stejné ... ale na tej druhé straně jsem byla já ... na on na dej prvé ...

13.07.2008 16:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí