Zrada

Zrada

Anotace: Báseň psaná kamarádovi, který mě zranil

Mám chuť zabíjet
Vidět tvé tepny plakat..
Jak do tvé krve stéká všechno zlé..
Tvoje lži i všechen jed
Přetvářka, úšklebky…podvody
Jenže teď ses splet..

Nevěřit znamená souhlasit
A já souhlasím s našim přátelstvím…
Se vším tím krásným..líbezným
Cos mi navykládal..
Zkus mě odprosit..
Třeba tě nepošlu někam hned..
Třeba se slituju ..
Budu sladká jako med..
Jako ty..když jsi mi lhával

Vrazit nůž do zad..tak hluboko,
Že cítíš jak se mé srdce rozplyne..
Tak zabij i sebe..povinně!!
A naše těla budou vedle sebe..ležet…nehybně
A tiše pochrupkávat
Autor Monika Šlegrová, 14.07.2008
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Paulie, Bíša, SvenHassel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A přebolí...

08.04.2009 00:46:00 | Bíša

Asi máš hodně vztek,co?ona ta básnička by se dala napsat totiž úplně jinak a o dost líp.Slova jsou dobrá,ale básnička ne,aspoň ne pro mě:o(

14.07.2008 20:46:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí