Hledám a nenacházím

Hledám a nenacházím

Anotace: ..snad nejvíc báseň ze mně, o mně. Prosím moc o přečtení a komentář..opět se nerýmuje.

Řekni mi,
ty někdo,
kdy se dočkám?

Hledám spřízněnou duši,
hledám někoho jako jsem já...
...já přemýšlím,
...já jsem svá,
...já se ráda s někým bavím,
do hloubky, dovnitř,
...jsem i smutná,
nenosím stále na tváři úsměv,
...ale ráda se usmívám,
...ráda se směji,
...ráda se dívám,
...ráda nad věcmi přemýšlím,
...ráda jsem ráda.

Já jen chci,
aby mi někdo rozuměl,
a ne láska, ale duše,
spřízněná...
...chci, aby mi rozuměl,
...chci, aby věděl, co cítím,
...chci, aby věděl, co jak myslím,
...chci, aby věděl, co má říct,
...chci, aby do mě viděl,
aniž bych mu vše řekla,
...proto asi všem vše říkám,
protože čekám,
že někdo bez odpovědí bude mě znát,
zatím nikdo však.

Už jsem na konci svých sil,
už nedokážu hledat,
snažila jsem se, vážně...
...snad dost.
To snad nikdo taky nehledá,
to jsem snad na světě sama,
teď ano...navždy?
Autor lady_esik, 15.07.2008
Přečteno 304x
Tipy 7
Poslední tipující: Literinka, Zweiblumen, Gabi
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tady má sadd pravdu...obsahově(myšlenkově)čisté,hodně to o tobě vypovídá,pokud je to upřímné(vypadá,že ano)...a ten závěr prožil každý,někdo dříve,někdo později :-)

21.02.2009 12:24:00 | WAYWARD

do basne to ma daleko, rekla bych, ze je to vice podobne uvaze...

13.08.2008 22:27:00 | saddova

Méně hledat...Ten někdo časem sám přijde=)

15.07.2008 10:03:00 | Simísek

you're not alone .. já myslim že obě hledáme to stejný .. i když já někdy nevim co vůbec chci..

15.07.2008 01:18:00 | Gabi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí