Neviditelná....

Neviditelná....

Anotace: Myslím ,že si každý z nás občas připadá " Neviditelný"

Křičím a přesto mě nikdo neslyší
Rozhazuji rukama a skáču a přesto mě nikdo nevidí
Copak jsou všichni hluší a slepí?
To jen ta smula se na mě neustále lepí
TO nikomu nestojím ani za otázku jak mi je ?
Se svými city vcházím do boje
Kladu si otázku jestli někomu na mě záleží
A proč mi nikdo nevěří
Klepu všem na rameno aby si mě všimly
Oni však mou ruku setřásly mému pohledu se vyhli
Pálí mě cosi v očích
Svět se semnou smutkem točí
Jak ho jen zastavím ?
Nebo aspoň s pomalím…-abych mohla žít jako ostatní?
Autor Snilek.holka, 15.07.2008
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mas pravdu, tohle zna hodne lidi... ani ja nejsem vyjimnou...

28.02.2009 23:36:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí