Sněhulák

Sněhulák

Anotace: Dává to smysl asi jako jaderná válka...takže žádný.

Uplácaný sněhulák tiše brečí,
aby jeho slzy nikdo nezahlédl,
tak se dostává do polohy,kdy klečí,
jen mrazík by jeho duši pozvedl...

Ten sněhulák jsem já,
akorát již nebrečím,
mé nitro se mě dokola ptá,
proč si stále protiřečím...

Silácké řeči mají své kouzlo,které nezdílíš,
kecat však může každý blbeček,
nebude to trvat dlouho příliš,
své chování si asi nedá za rámeček...

Chudák sněhulák,
na mě kašle kdekdo,
na něj si aspon v zimě každý vzpomene,
na mě asi nikdo...
Autor FrankieLamprt, 15.07.2008
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Prdelka10, Perník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak chlape nevím, jestli to mám smát, nebo brečet. Šikovná básnička =D

17.01.2009 13:50:00 | Perník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí