Mezi přáteli

Mezi přáteli

Anotace: o tom jak se cítím když jsem mezi kamarádkou a její sestřenicí

Sbírka: Básničky obyčejného člověka

Mezi přáteli a přece osamělá jako kůl v plotě.

Nikdo nevšímá si že mlčím a jen sem tam kývnu na souhlas.
Říkám si co to je za přátele když nevidí jak bídně mi je?!
Jsou skvělí, ale já jsem mlčenlivá.

Proč tak těžké je říct jak se člověk cítí?
Téměř mi dochází slova.
Nikdo nevidí jak mezi ně nezapadám.
Mají svůj svět veselých barev a do mého šedivého nezapadají.
Jejich smích mi připadá jako rána bičem.
Jsem mezi nimi a přeci sama.
Autor Moniska, 15.07.2008
Přečteno 416x
Tipy 5
Poslední tipující: Elen Sofia, just me, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se tak občas cítím. Je to moc hezké, jak jsi to napsala.

17.01.2009 10:07:00 | Elen Sofia

...:)jojo, u některých lidí je to tak a člověk to nedokáže vysvětlit a něco s tim udělat, ikdyž by rád..

15.07.2008 11:53:00 | just me

Tak to chodí, je nás víc. Hezky vyjádřeno "o)

15.07.2008 10:41:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí