Měníš mi život

Měníš mi život

Anotace: a já tomu nerozumím

Měníš mi život a já se v tom nevyznám,
jsem s tebou nebo jsem stále sám?
Cítím se jinak, zvláštní pocit mám,
jen vědomí mít, že chceš, celý se ti dám.

Ale vždyť já třeba ani milovat neumím,
jsi mi nejdražší, bojím se, že ti ublížím.
Snad nebude ti tolik na obtíž,
že chtěl bych tě mít blíž.

Třeba moje láska všechno ničí,
třeba z ní jen zármutek klíčí.

Skrze ní bych stejně rád nás uzdravil,
naši zlou minulost štěstím nahradil.
Snad není mi souzeno věčné zatracení,
doufám, že to nebylo jenom snění.

A jestli byl to jenom sen,
tak ať usnu spánkem věčným,
nechci další slunný den,
v tom snu budu na vždy tvým.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 15.07.2008
Přečteno 312x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, igniss, bokken, anima alba, kejtyyy, R., Rolnička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je od srdce a to se mi líbí...*:)

04.05.2011 20:13:00 | PIPSQUEAK

...budeme spát oba...

18.07.2008 19:16:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí