Slzavé údolí ...

Slzavé údolí ...

Anotace: Všem moc a moc lásky posílám - i když tu nejsem, na vás myslívám ...

Slzavé údolí zase znám,
bolest a strach v sobě mám.
Několik dní jsem tu nebyla,
přečíst dílka vaše nestačila.
Jakmile dostanu sílu, napravím to,
vaše verše jsou cenné více než zlato.
Moc ráda dám tipíky a komentíky,
vám patří v tomto světě díky...

Nyní jsem slabá a nechodím již každý den,
probuzení do krásného dne je můj věčný sen.
Píši od srdíčka, tak jak to plyne,
měla bych déle tvořit, ať je to jiné?
Nevím, třeba ano, ale nyní chci psát takto,
snad nebudu tedy "odsouzena" za to.
Zmítám se v bolesti a vydírání muže,
co mé tělo, má křehká duše zmůže?

Našla jsem sílu a nedala se,
přemohl cit a padla jsem na dno zase.
Slzavé údolí má stále u mě domov,
kéž by mi nějaký andílek "pomoh".
Nevím již kudy kam, snažím se stále,
ale jak v té bolesti mám jíti dále?
Raději mlčím a ani nepíši svůj smutek,
svádím svůj vnitřní boj, kéž bys "Ty vrahu, utek".
Autor toužím.jít.dál, 17.07.2008
Přečteno 306x
Tipy 9
Poslední tipující: Caracol, LucQa, Květka Š., NikitaNikaT., Diablek, Psavec, Dedillope
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím s Nikitou... Nejsi na to sama a nevzdývej se prosím zlatí...

21.07.2008 16:23:00 | Caracol

V6dyt pomoc adílka máš, a ne jednoho, jenom se rozhlédni, je jich tu plno, stáčí jen otevřít oči a natánou ruce, a my Tě vynesema na výsluní, to bys ale musela chtít, to nezáleží jen na myšlenkách a pocitech, to chce také činy!

18.07.2008 06:50:00 | NikitaNikaT.

I sen se někdy vyplní...

17.07.2008 23:01:00 | Květka Š.

Máš na víc:-*

17.07.2008 22:01:00 | Simísek

:-(..ten me teda sere..mam ho zbit???

17.07.2008 21:49:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí