Mezi čtyřma očima

Mezi čtyřma očima

Anotace: Kratičký okamžik touto básní zachycený, vytržený ze souvislostí, mnoho vám toho asi nepoví... A možná přece...

Pár centimetrů vzdálenosti
je jejich světem, pohled eyes-to-eyes.
Okovy krutých okolností
vězněni žijí, sobě napospas.

V tom hlučně tichém rozhovoru
beze slov, jenž nemá konce, začátku,
každý si píšou svoji kapitolu.
Není tu, zdá se, něco v pořádku.

Tichý déšť s ostrou chutí soli
přidává k písni další ze svých slok
ve snaze říct jim, jak ten pohled bolí,
když oba vedou vlastní monolog...
Autor Ollie, 14.08.2005
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky napsaná ...

23.09.2005 22:43:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí