Prstýnek..

Prstýnek..

Anotace: .. z vlasů

Prstýnek z vlasů si namotám
ať tolik neštve mě samota
budu ho nosit, jen koukněte
je někde takový na světě?

Prstýnek z vlasů na prsteník
dám si, je akorát bohudík
budou mi závidět andělé
tenhle ten šperk není padělek

Pramínek vlasů Tvých chtěl bych mít
nemám, pak touhu svou utlumit
můžu, když schovám ji do rýmů..
a prst dám blíž k hnízdu vosímu
Autor Petbab, 18.07.2008
Přečteno 298x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kyle, fuu, Lorraine, LucQa, Meriel, Dacryon Beata, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K vosímu hnízdu?To bych nedělala...

18.07.2008 22:56:00 | Květka Š.

Co když je holohlavý?

18.07.2008 21:31:00 | Psavec

Já to nechápu, potřebuju školní rozbor... "o)

18.07.2008 20:13:00 | Churry

Moc hezká,a ten vývoj:-)
Vtipná pointa.

18.07.2008 19:38:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí