Už mi neříkej..

Už mi neříkej..

Anotace: @>->--<-<@

Už mi neříkej
" Mám tě rád. "
Už mi nepiš to,
co neumíš ukázat!

Rozcházíme se
do prázdných ulic.
Stejně jako zpět
do svých životů,
které předtím,
tak jako teď
nestály za nic.

Čistá je dívka a příliš mladá,
s problémem láska se vypořádá!?

Lásku nezapřeme,
jen ji utopíme v sobě
a vzkřísíme
až každý budem
jednou nohou v hrobě?

Čistá je dívka a příliš mladá,
s problémem láska se vypořádá!?

Nečekala zázrak,
ale kdyby jsi trochu víc chtěl,
věci mohly skončit jinak-
a žádný z nás by nebrečel.

Čistá je dívka a příliš mladá,
vzpomíná na jediného, kterého milovala..
Autor Dedillope, 19.07.2008
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Stavitel mostu přes Rubikon, NikitaNikaT., Bíša, Simísek, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle je takova... citlivejsi a tim i smutnejsi... tim padem pusobi na ty spravne slabiny;-)

01.08.2008 17:38:00 | Stavitel mostu přes Rubikon

Vzpomínat může,ale stejně někde čeká ten jediný,ten pravý...

19.07.2008 11:03:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí