Údolí smutku

Údolí smutku

Anotace: Smutně o lásce...

Údolí smutku

Něžná bílá kopretina skomírá pod tíhou slz,
závoj utkán z drobných perel zasáhl šíp smutku skrz.

Brána zkázy jménem Láska uzamčela srdce v tmách,
ostrou břitvou proměnila život v černý hustý prach.

Stíny na zdech tančí nocí, trýzní duši střepy snů,
co do srdce zabodnou se a mučí jej v šeru dnů.

Kapky krve z křídel touhy stékají proudem po řasách,
plamen čiré beznaděje vyplňuje misky vah.

Tikot hodin odečítá prázdnotu a tichý stesk,
naději z vláken pavučiny zahubil krutý mocný blesk.

Vzpomínky na chvíle štěstí zabíjí had jedem svým,
boří mosty, pálí lásku, z ní k nebi stoupá rudý dým.

Dotek rtů, co touhou hoří, musí lásce sbohem dát,
v temnotě a v údolí smutku bude srdce umírat…
Autor lonely soul, 20.07.2008
Přečteno 415x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, Kiss.Beruska, Simísek, Dedillope
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mně se to libi moc, je to moc hezky napsané a vymyšlené;-)

20.07.2008 11:01:00 | Dedillope

tomuhle říkám koncentrace....jistě se to někomu zalíbí..to ano, ale já mezi ně patřit nebudu

20.07.2008 10:05:00 | 11477

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí