Opravdu se bojím

Opravdu se bojím

Anotace: ......

Chtěla jsem být šťastná- místo toho strach mám.
A ten, co neví, možná tuší, že ho v duchu proklínám.

Chtěla jsem lásku, namísto toho se cítím bezradně
a mé srdce bolavé naříká a já nevím jak to dopadne.

V srdci stále naděje, jen ta mi dává ráno sílu vstát -
po noci dlouhé, když touhou po něm nechce se mi spát.

V uších mi zní- píseň co mi poslal, ta nikdy neomrzí,
tak jako vzpomínky na tu noc, kdy byli jsme si drazí...

Doufám lásko a věřím, že ještě není konec, jednou se objevíš.
Je jedno kdy, je jedno co mezitím bude, miluji tě vždyť to víš..
Autor Dedillope, 20.07.2008
Přečteno 452x
Tipy 7
Poslední tipující: anaH, Koda, okapovaroura, Psavec, fuu, NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím, co na to napsat, dílko je citlivé, pro mne smutné, leč cítím trochu naděje, jež v Tobě neumírá doslovně, stejně tak aj city a pocity.

20.07.2008 16:23:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí