skoč!

skoč!

Anotace: kdo mi pomůže, když v tomhle krutém světě hledím na dno...

Vítr pročechrává mé vlasy,
déšť smáčí bledé tváře,
slzy rosí moje řasy,
z očí plane hvězdy záře...

Hledím do hlubiny pod sebou
a čekám, co se stane.
Když nemůžu být s tebou
zas ten žár v mém srdci plane...

Nevím, co je to milovat
vím, co je to nenávidět...
dokážu se smilovat
a dokážu i závidět.

Nejsem světec ani anděl,
co spasí celý svět..
snad nejsem ani ďábel,
co sežehne plamenem barevný květ...

Jsem jenom člověk a vlastně nevím proč,
když svět je někdy hnusný
a křičí na mě: "SKOČ!!"
Autor kucerka314, 24.07.2008
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: BlacckHermione-Emm, Psavec, Petbab, Rbb
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych neposlech.

24.07.2008 23:13:00 | Psavec

ač svět křičí skoč, já Ti říkám neskoč.. ale zvykej si na pobyt ve výškách, klidně tam zůstaň.. výšku také lze zvládnout.. čím? .. vůlí žít - s nadhledem..
mýlím-li se, chceš-li, klidně mi to řekni

24.07.2008 15:20:00 | Petbab

Neskákej a promni svoje oči, pramínek světla září nad propastí.

24.07.2008 15:09:00 | JaniHani

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí