Démon alkohol

Démon alkohol

Anotace: o metle lidstva

Sbírka: O lásce

Démon alkohol

Démon alkohol
Proudí v žilách našich
Démon alkohol
Je lepší než hašiš

Co alkoholem začneš
Sice špatně skončí
Drogou se dnes umírá
Ve škole nás učí!

V chrámu zkázy Hospodině
U nás v putyce
Pivo točí nalejem se
Večer půjdem k muzice

Do kola to roztočíme
Vytáčíme u baru
Trávu můžeš kouřit v koutě
To já ale neberu

Dnes se pije na sekeru
Zítra o tom nevíme
Zaplatíme ,to se musí
A už zase paříme

Zábava je v plném proudu
Holky v rohu čekají
Až pro tanec přijdeme si
U nás šanci nemají

Nás zajímá metla lidstva
Sáhnout na ní nedáme
Nový koště dobře mete
Jsme mladý ,tak chlastáme!

Však se ještě natancujem
V manželství,či ve svazku
Teď kalíme v jednom kole
Od pondělka do neděle

Až umírat budem
Pomoci nám není
Snad jedině morfium
Bolesti nám ztlumí
Autor v.hercik, 25.07.2008
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí