Zemřel chlastu král

Zemřel chlastu král

Anotace: smutná tragedie

Zemřel chlastu král

Rum je zase za pade
Paroubek se pryč hrabe
Já upíjím po taji
Netopýři létají
Nade mnou….nade mnou
Svět se ztrácí….

Ráno dám si panáka
Mistr v práci huláká
Prémie mi sebere
K večeru se ožere.

K obědu jdem do knajpy
Dáme čtyři kořalky
Po práci to dorazím
Čtyři plzně urazím
Nade mnou….nade mnou
Svět se ztrácí….

Stará se mnou nemluví
Rozvádí se co chvíli.
Večer místo seriálu
Piju čůčo v Admirálu

Výpověd mne nemine
Chlast mi ale zůstane
Od soudu se potácím
Poslední kořalku do sebe obracím

Zemřel chlastu král
Zemřel chlastu král
Autor v.hercik, 25.07.2008
Přečteno 306x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Bíša, Vlk v rouše, SZN, Veru, Rbb
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak to je pěkné to je asi z mého života. Mám rád ty jistoty.

29.08.2008 11:30:00 | umělec2

..hurá-zemřel chlastu král-bude líp..snad..

26.07.2008 08:19:00 | igniss

...ale můžeš si říct, že jsi byl v žitě...ha..ha to byla legrace. Měj se a na tu tvoji báseň se hodí
"Zemřel král, ať žije král"

25.07.2008 10:00:00 | SZN

Stará se mnou nemluví
Rozvádí se co chvíli.
(...aby se nerozvedla doopravdy....za chvíli:) )

25.07.2008 09:32:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí