Jeho lásce

Jeho lásce

Anotace: Věnováno všem ženám, které byly připraveny o své muže. Především však Nohavicově písničce Zítra ráno v pět.

Svítá. Je chvíle po páté.
Stopy sněhem skoro zaváté
zdobí rudé květy.
Vůně cigarety
poslední.

Výstřel Ti v uších ještě zní.
On neslyší už nic.
Nespatří světlo svic
zapálených Tebou.
Dlaně ho nezebou,
ač leží ve sněhu.
Necítí něhu
Tvých dotyků.

Nech už těch vzlyků.
On nevnímá je.
Teď stojí v branách ráje.
Vidíš, usmívá se
tváří v tvář jeho kráse.

Tak usměj se taky
a rozežeň mraky
a smutek v sobě skryj,
na něj nezapomeň a žij.
Autor Keneu, 26.07.2008
Přečteno 374x
Tipy 7
Poslední tipující: okapovaroura, Myrja, Lorraine, Holis, takova, igniss
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, dobré

27.07.2008 21:11:00 | Myrja

...a pravdivá...je třeba žít dál, byť uvnitř to bolí...

27.07.2008 20:28:00 | Lorraine

až zítra ráno v pět ...

27.07.2008 10:04:00 | saddova

je moc pěkná

27.07.2008 08:10:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí