Rozsudek

Rozsudek

Anotace: Znáte ten pocit,když vás všichni prostě hodí přes palubu?

Lidé mne odsoudili,
asi zdál jsem se jim jiný.
Lidé mne odsoudili,
zcela chladnokrevně a bez pocitu viny.
Lidé mne odsoudili,
ač neexistoval důkaz jediný.
Lidé mne odsoudili
k žití na ostrově daleko od pevniny.
Lidé mne odsoudili
a v okně žaláže se mihají jejich stíny.
Vy jste mne odsoudili
a zbavili tím té vaší všední špíny.
Autor F.i.L, 30.07.2008
Přečteno 299x
Tipy 10
Poslední tipující: Dragoniana, Anita Buchtová, strašidýlko-střapatý, jusTMee, fuu, Monsignore
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá! Takhle se často cítím taky... Úplně kmi mluvíš z duše! ST

05.12.2008 18:01:00 | Anita Buchtová

tohle je hezky,a takovy pocit znam...

28.11.2008 18:23:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí