Návraty domů (Hadí serenáda)

Návraty domů (Hadí serenáda)

Anotace: :-(((

S levnými frázemi
odcházíš pryč
-ze stínu na slunce-
(do práce?)
z přístavu,
kde kotvím
a zapomínám:
hřát si mambu blízko u srdce
-klec, co padá-
a graf lásky
sinusoida, co opisuje hřeben kopce.

/
//
///

S úsměvem na rtech
návrat domů
(k večeru)
do zahrad,
kde tulipány
s trny.

Štěstí z tvého návratu>
....ikona Ježíše v roztrhaném alobalu...
můj otazník v hlavě:
"Chyběl jsem Ti?"
a tvůj pohled?
Ztraceně silný jed chřestýše.

/
//
///
Chceš se vítat,
zuby po vzoru kobry
zahnuté ke straně měsíce.
A mě vsouváš
-při melodii písečné samby-
do těla jedové bodce.

!A jed působí!
...romance hladu s chlebem...
a
...žízně s vodou....

!A jed vládu v těle přebírá!
...bazének pro akvabelu...
a
...les pro myslivce....

///
...A jed působí...

jenom jeden
drobný omyl.
Mě protilátky v krvi chybí
a Tvou láskou
-z hadího hrdla-
mě pomalu

ZABÍJÍŠ
(zmije!)
Autor chroust17, 30.07.2008
Přečteno 291x
Tipy 13
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, igniss, okapovaroura, Simísek, jusTMee, Holis, Churry, fuu, Jiparo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neni to špatne,ale možná až zbytecne dlouhe a na mne moc caste opakovani slova jed, had...atd

30.07.2008 16:47:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí