Vzkaz pro Větroslava.

Vzkaz pro Větroslava.

Anotace: koukám, že je tu kategorie "smutné".. cha cha, dobrá kategorie :) TAdle básnička by měla být smutná..

.
Větře, zdál ses být tak milý,
jemně hladils moji šíji
a rukou mi čechral vlasy,
houpal mou duši na vlnách..
já zapomněla, co je strach.
Proč ničíš nádech smutné krásy?

Dřív čeřil jsi mé vlnky štěstí.
Teď trháš silou stromům listí
a ženeš je před sebou pryč..
Zbořils i ten snový chrám,
ne vítr, ty jsi hurikán.
Jak myslíš, větře, všechno znič!
.
Autor Euka, 16.08.2005
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí