Chce se mi brečet...

Chce se mi brečet...

Anotace: zrowna jsem měla ňáký problémy a už jsem tu prostě nechtěla být...

Je čtwrtek wečer,je pomalu noc,
chce se mi brečet,ale oprawdu moc...
Už to tu nedáwám,mám w žiwotě jen smůlu,
teď si tu poplakáwám a přemýšlím,proč jsem ještě wzhůru...
Kéž bych usla,ale už napořád,
nechci tu být,už ani neumím hřát...
Mé srdce chladne a já chladnu s ním,
kéž bych tu už dlouho nemusela být...
Už oprawdu nemůžu poslouchat tyhle hádky,
to už je wážný,nejsou to žádný hrátky...
Chtěla bych napořád odejít s tohoto swěta,
kéž by k tomu stačila jen obyčejná wěta...
Řekla bych: "bože,prosím tě nech mě umřít,
neptej se cože,chci swou kapitolu uzavřít.
už napořád odtud konečně odejít,
být šťastná nahoře(mezi anděli)
no co jiného můžu chtít..."
Autor beruška.andílek, 31.07.2008
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Mraveneček, yourqueen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Beruško více štěstí a radosti se určitě dočkáš.Chce to jen čas...

12.11.2008 19:41:00 | Paulín

Hezky napsané,ale příště prosím bez těch"dvojitých vé",nelahodí mým očím..je to takové dost ujeté jsme přece češi...

01.08.2008 12:36:00 | Mraveneček

beruško,ač je to krutý,trpíme proto,abychom poznali,až budeme šťastni..vono to přijde..a už nebul :-)

31.07.2008 23:47:00 | yourqueen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí