* Alive in memories *

* Alive in memories *

Anotace: Think of me, just so I will know that I am alive...

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

* Alive In Memories *

Oh, say my name,
just so I will know
you know who I am.

Oh, be the voice
of the blowing wind
whispering my name.

The falling leaves,
the rain of colours
revive all memories.

So, think of me
just so I will know
that I am alive...

- - -

* Živá ve vzpomínkách *

Ach, řekni jméno mé,
jen tak budu vědět,
že víš kdo jsem.

Ach, buď tím hlasem
větříku, co vane
a šeptá jméno mé.

Padající listí,
ten déšť barev
oživuje vzpomínky.

Tak, mysli na mne,
jen tak budu vědět,
že jsem naživu...
Autor Nikytu, 01.08.2008
Přečteno 353x
Tipy 6
Poslední tipující: jusTMee, monterka, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má hezkou atmosféru. Líbí se mi. Obě verze.

01.08.2008 13:45:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí