Sklenice vína

Sklenice vína

Anotace: ..

Dnes večer dopíjím sklenici vína
Poprvé uznávám, že je to medicína
Dnes večer modlím se
Ať mně to zahřeje
Tak strašně bojím se
Cítím se zbaběle
Pod polštář schovávám
Svou smutnou tvář
Slzy mé stékají
Padají na polštář.
Marně však hledám
Poslední střípky štěstí
Vidím jen smůlu
Jak cestu si klestí.
Prosím tě probuď se
Ty musíš žít
Prosím neodcházej
Nesmíš tam jít.
Přece jsi odešel
Zůstala vina
Navždy tě ukryla
hřbitovní hlína.
Nenávist, neštěstí
Zklamání, žal
Tak proč jsi odešel
A mně tu zanechal.
Proklínám válku, že mi tě sebrala
Proklínám sebe, že jsem tě nechala.
Krutě si zahráváš, proklatý osude
Měla jsem štěstí už žádné nebude .
Autor prouteny kosik, 01.08.2008
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, hanele m., WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...bez dlouhých keců ST

01.08.2008 16:02:00 | WAYWARD

Emoční, hodně pocitové dílko ... nevím, co na to napsat ... snad slova útěchy, jež jisté mnohokráte slýcháváš ...

01.08.2008 15:42:00 | NikitaNikaT.

neni to zle, obcas jsem nenasla navozujici rym,ale jinak celkem dobre

01.08.2008 15:30:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí