Něco si přej! Ještě 1.8. 2008

Něco si přej! Ještě 1.8. 2008

Anotace: Co k ní říct? Chybí mi, no:'(

Padám na nočních křídlech vzpomínek
Krutosti drží mě za vlasy...
V Srdci dohořívá plamínek
Myšlenky, Lásko, kde jsi?

Neodpoví...
Vzdálil se...
Není tu...
Jen hrozny na míse
Osychaj a blednou
Jak okoralej chleba...

Padám do tůněk pokladů...
Necítím, že mluvíte- vy!
Mám hlavu plnou nápadů,
jak dostat mozek ze tmy?

To mě nenapadá...

Hele, hvězda padá!
Honem si něco přej...
Je světlá a bledne,
jako moje pleť...

Buď Tady a Hřej!

Ne,
Neposlechne...

Moc daleko se nyní toulá...
A já SAMA, malej moula
Bez Tebe

Chápeš to?

Já vím, že tu nebudeš navěky
Nebo ne se mnou...
Pak nezbydou žádné cavyky
Zazpívám píseň něžnou...

Labutím Osudu...
Zas udělám Ti ostudu-
zpívám hůř než opilý chlap...

Já vím...

Chytá mě chlad
Noční
Do svých perutí...

Chybíš mi, nejsi tu
Toť mé prokletí...

Snad jen dočasné...

Dřív než Hvězda dohasne
Honem si něco přej!
Autor Helena Buchtová, 01.08.2008
Přečteno 298x
Tipy 15
Poslední tipující: Koskenkorva, PIPSQUEAK, Oťas, B.a.r.b.a.r, okapovaroura, Bíša, saddova, Holis, Petbab, Myrja, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krome obcasneho rytmusu,hlavne na zacatku , se mi to libilo, jsou tam nektere pekne pasaze,co mne zaujaly :)

02.08.2008 12:24:00 | saddova

čtu.. a stále chci číst

02.08.2008 03:52:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí