Na druhé straně od toho, kdo býval na stejném břehu

Na druhé straně od toho, kdo býval na stejném břehu

Anotace: ...

Zas noční ulicí sám
modlím se ke kulisám
a ze srdce zbyl jen orgán
tluče jen, necítí nic
jen smutek a ticho ulic

plastové figuríny
jsou mými jedinými
přáteli v letním čase
hrozí mi kamikaze

pod bledým světlem lampy
u známe extreme U-rampy
jsem tu najednou sám
ztracený v zapomnění

stojím sám u Bauhausu
kde měl tok času pauzu
kde smáli jsme se spolu s vínem
teď tu jsem jen se svým splínem

odešli, uletěli
na mě si nevzpoměli
snad...ani nechtěli
,,andělé" leťte si!
Autor Muta cum liquida, 05.08.2008
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Cristinne, její alter ego, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí