Pomoc

Pomoc

Anotace: občas to na mě dolehhne

Už zase
Vlastně stále klepe
Na vrátka
Mé osamělé duše

Která nemá živáčka
Nikoho kdo by ji odehnal
Tu zákeřnou,ale upřímnou
Tu,jenž jmenuje se Úzkost
Strach,Deprese

Trhá mne na kusy
Na miliardu kousíčků
Zevnitř mne
Celou mou bytost ničí

Snad se jí to líbí
Nedá mi klidu
Slzy se mi kutálejí po tváři
Není nikdo,kdo by je setřel

Kdo by mne pohladil
Teď, v této chvíli
Pomoc
Autor reklamaNAsny, 07.08.2008
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Blázen? =), Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí