Moje drahá, milovaná

Moje drahá, milovaná

Máš strach, že je to vážné?
Máš strach, že mi ublížíš.
Mám strach, vše je nejasné,
mám strach, že se nemýlíš.

Utíkám, spěchám k tobě,
být zas chvíli s tebou jen,
ale jsem tu ve špatné době,
vyplní se mi sen?

Utíkáš před tím, co se děje?
Co to sakra je?
Teď se cítím vážně divně,
zmatek uvnitř mě.

Srdce mi na poplach bije...
jsi má naděje,
co se vzdaluje?
co mě miluje?

Straší mě, že odpluje.
Že tu je a nebude.
Je mi zle.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 08.08.2008
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, R., .K.r.i.s.t.y., B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

byla...je...bude...věř tomu, já tomu věřím...doufám...

13.08.2008 20:56:00 | fuu

Mám taky strach

09.08.2008 21:15:00 | .K.r.i.s.t.y.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí