Nevěsta

Nevěsta

Anotace: I cesta za štěstím v podobě sňatku je bolestná.. Zvlášť, když milujeme jiného člověka než si bereme...

Půlnoc klesla ti na víčka
Jsi krásná mámina holčička
Co má odejít za svým štěstím
Do neznáma, za ženichem svým

Ve snech provází tě ohnivák
Víš, že je to něčí znak
Však neznáš jeho nositele
Konstatuješ rozmrzele

Kvítí vpletli do vlasů
Podtrhli tvou dívčí krásu
Ty o to však nestojíš
Chceš ohniváka, chceš odejít s ním pryč

I když to není možné
To sama dobře víš
S ním máš být jen když sníš
Po tváři stekla osamělá slza

Mámina holčička jede tmou
Jede pryč temnou dálavou
Autor Santinan Black, 08.08.2008
Přečteno 272x
Tipy 11
Poslední tipující: Vlk v rouše, Rikitan, Luciiik, Dedillope, Bíša, WAYWARD, Gracia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí