Krátké Lásky..

Krátké Lásky..

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=1tqthaAn6IM

Pavol Habera zpívá písničku krátké lásky,
víš jistě, že při vzpomínkách se ti nedělají vrásky?
Když vrátíš čas o pár měsíců zpátky,
ucítíš kolem nás tolik tý krásy,
co se rozpustila až moc brzy,
ptáš se mě, kde se udělaly ty chyby...

Ta písnička je o nás dvou,
jedna věta za druhou...

krátké lásky..

já ji poslouchám a v hlavě ticíce otázek mám,
zpívá se v ní:"ta čo sa volá zabudni"
a ty seš pořád sám..
a já.. vzpomínám..

tak zabudni v hlavě slýchávám..
ale ty polibky,
ten smích,
letmý dotyky,
a ten chtíč..

TOmášku.. je mi to líto...
chtěla bych odtud pryč..

protože nikdo nikdy ještě před nimi neodešel..
Autor Mispul, 10.08.2008
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rymy dost zacatecnicke, hrozne ti skace rytmus a jeste ten pravopis

10.08.2008 21:21:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí