Vinná

Vinná

Anotace: ...as pochopí jen ten, kdo to zažil...uznávám svou vinu, leč čas nevrátím /a možná ani nechci/

temná obloha nade mnou
stejně tak i má duše
zahalená je barvou temnou
/ani lítost nic nezmůže.../

stojím tady opuštěná
jen já a výčitky zdrcující
kéž by se má duše projasnila
já okusila žár lásky spalující

jediným láskyplným činem
ublížila jsem nám třem
kdo z nás je víc vinen?
/jsem to já/
tak na milost mě vem....
.
.
.
.
protože...
...já už nechci....
....kupředu do minulosti
znova postavit mosty
dávno zbořené
srdcem zkrvavené...

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 12.08.2008
Přečteno 343x
Tipy 25
Poslední tipující: čertíček, Holis, Belmon, okapovaroura, Nahá, Oťas, Myrja, Lenie, Bíša, Churry, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dívat se jen do budoucna a žít přítomností.

13.08.2008 06:40:00 | Nahá

smutná, ale pěkná,...

13.08.2008 01:13:00 | Oťas

strašně, strašně smutný, rozumím , krásné dílko

13.08.2008 00:00:00 | Myrja

Krásné..Držím palce, ať je brzo líp..

12.08.2008 17:00:00 | Lenie

Přeji sílu v tomto života kolotoči

12.08.2008 06:30:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí