Blues páteční noci

Blues páteční noci

Anotace: :-) Prostředí New Yorku.

BLUES PÁTEČNÍ NOCI

Chodím ulicí
Se svou municí
A vím, že nevím nic
New Yorku, tě pic.

Chodím a nevšímám si
Kdo má jaké vlasy
Jsem jak vlak vykolejenej
Asi budu muset bejt jinej.

Blues noci páteční
Lidé jsou neteční
Nikdo nevšímá si mě
Je to tu jak, ano tak, jak v zimě.

Stokrát budu pálit ohněm
Svoje ruce studený
Od pusinky se mi kouří
Kéž bych byl jen v bistru snad.

Chodím ulicí
Vagabundi mávaj palicí
Noci páteční
Nebuď studená
Jak led.

Zastavím se před neony
Zakašlu od kouře clony
Nevšímavě přejdu dále
Nepotkám tu ještě krále?

Blues noci páteční
Lidé jsou neteční
Nikdo nevšímá si mě
Je to tu jak, ano tak, jak v zimě.

Jééééééé...
Autor Zasněný básník, 14.08.2008
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Adrianga, .K.r.i.s.t.y., okapovaroura
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je taky moc pěkná,ale víc se mi líbily ty o lásce.To kvůli tomu že jsem hroznej romantik..

15.08.2008 10:30:00 | Adrianga

jééé ...dobrý :)

14.08.2008 21:22:00 | okapovaroura

vypadá jako když jsi tam byla ...

14.08.2008 20:59:00 | cado

je to hodně zvláštní..
btw.: ty seš fakt v NY? :D

14.08.2008 20:39:00 | Emily Winnacott

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí