Na břehu všech mých krásných snů

Na břehu všech mých krásných snů

Anotace: lidi nás občas kopnou do ksichtu, ale víckrát se kopneme sami...

Nechám se zmáčet podzimním deštěm.
Po kolejích se budu procházet.
Popovídám si s posledním mostem
a po minulosti nebudu kráčet.

Zatancuji vílám s revolverem.
Oni se mi budou nahlas smát.
Napnu ruce před srdce
a pomalou smrt si budu přát.

Zmáčená deštěm v dlaních krev,
na spálených mostech já budu si lítat.
Jen za lásku popřu svůj hněv
až budou blázni svět objímat.

Na břevu všech mých krásných snů,
zakřičím do nebe naději.
Na koutcích mých mokrých rtů,
naposled zazpívám pro anděli.
Autor ta co bývala Andělem, 16.08.2008
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., malá čarodejnice wiggová netopýrková, fuu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutně krásný versus krásně smutný

21.08.2008 22:07:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

pozor na pravopisný chyby, dělám je taky, ale jsem na to citlivá:-) obsahově se mi líbí:-)

16.08.2008 20:46:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí