Čeření stojatých vod

Čeření stojatých vod

Anotace: muhahaha..hm

Tohle slunce
tak tupě odráží paprsky
od očí
tak lehce se otáčí
tak tiše usíná
nad svým ztraceným domovem

je samo jak
jen hvězdy můžou být
a necítí
tak jak jen hvězdy
cítit nemohou

tahle modrá obloha
se příští nocí rozkrojí
aby se ráno příští
nově zrodit mohla
.
.
.
a tak
někteří hovoří o samotě
jen protože nejsou sami
někteří hovoří o smíchu
aby se snad..
neocitli s někým
kdo by jejich místo
mohl prázdnem naplnit..
Autor DIDADA, 17.08.2008
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Aurelius, Lenie, okapovaroura, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm...

17.08.2008 16:53:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí