Pouštní duny

Pouštní duny

Anotace: .............

Pouštní duny,
hledám v nich drahé rudy,
s trochou vědy,
s trochou mystiky,
začal jsme před mnoha lety,
kam ukryli lidé kámen mudrců,
tolik různých pokladů,
kdy alespoň nějaký naleznu?
na těle se mi objevují,
staleté rány,
vzpomínky které vypadají,
jak dřevěné trámy,
vrásky staří zjevují,
oči se mi propadají,

sladké sny,
co si pokaždé přeji,
v samotě půlnoci,
na mě utočí,

do temnoty padám,
v bouři usínám,

probouzím se u řeky,
převozník žádá,
dva zlaťáky,(v koženém váčku,hrst mincí nacházím)
které mě ochrání,
před vodními přízraky,
co získat chtějí mojí duši,

kdy alespoň nějaký naleznu?
z pokladů,
života a smrti.

musím vydat se na cestu,
tu poslední,
co po ní přijde,
nikdo neví.
nikdo o ní nikdy nikomu nepoví.
Autor Vlk v rouše, 17.08.2008
Přečteno 308x
Tipy 11
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, okapovaroura, Bíša, Lenie, enigman, Princezna.Smutněnka, LauraKošinová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

špatný rytmus, nelibive rymy, bohuzel mě to nezaujalo...

17.08.2008 21:25:00 | saddova

Ty můj Alchymisto...:-)

17.08.2008 21:17:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí