Pekelná muka

Pekelná muka

Anotace: +++

Muka..Pekelná muka?!
Kdo nepozná, neuvěří!
Jak bolestná, či slastná jsou?!
A do jakých intenzit nás zasáhnou?!
Pro někoho...ztráta milovaného člověka,
další nesnese slunce žár,
nezhodnotí dokud nezhynou,
či neustanou.
Žíznícího chlebem neukojíš,
hladového vodou nenasytíš.
Jiní bolest fyzickou ustojí,
však psychická je zabíjí!
Muka...Pekelná...
Kdo pozná..uvěří...
Autor Certain Expiry, 20.08.2008
Přečteno 564x
Tipy 2
Poslední tipující: SvenHassel, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí