/*//*/MaratóneC/*//*/

/*//*/MaratóneC/*//*/

Anotace: takovej muj příspěvek k Olympiádě +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Maratónec je na vrcholu blaha,
ženské prsty mu na krk věší zlato,
diváky v tribunách dojetí zmáhá:
„Zasloužil si to, má to!“

Jsem občas taky jak ti maratónci –
- když běžím vpřed – vstříc jenom svému konci,
když místo medaile si na krk věším provaz,
diváci, neběžel jsem pro vás!

Ty dny, kdy dýchám jenom pro zítra,
kdy zapomínám někoho mít rád…
Autor china white, 21.08.2008
Přečteno 375x
Tipy 6
Poslední tipující: chicacheca, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, seed.misulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí