Co se děje

Co se děje

Anotace: je to vyčerpávající ...pro nás

Řekni, co udělat mám,
taky mě to trápí...
Všechno co mám, ti dám,
hlavně, ať se to zpraví!

Copak se stalo?
Můžu nějak pomoci?
Tak dobře mi s tebou bylo,
chci tě zbavit nemoci.

Vzpomeň přeci na ty listy,
sny se nám tam nezdály!
Plavaly nám nad hlavami
a my tiše bok po boku leželi.

Ta bolest nás oba zmáhá,
prosím vzpomeň si,
jsi mi příliš drahá,
hluboko ve mně jsi.

A nikdy na to nezapomeň.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 22.08.2008
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Agnees, fuu, Yves
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, líbí...*:)

05.05.2011 17:15:00 | PIPSQUEAK

Povedený, kdyby mi tak tohle někdo dokázal říct..

22.08.2008 21:49:00 | Yves

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí