Plyšový medvídek

Plyšový medvídek

Anotace: ...když nejsou nablízku přátelé...

Držím tě v dlani, celý se třeseš
touhou být věrší, touhou poznat svět
chceš kráčet cestou, se srdcem co neseš
zatím jen v mysli a jen na pár let

Chceš vidět slunce, rozevřít náruč a vnímat vůni
krajiny kolem sebe, chceš se dotýkat deště
co padá do řeky, která divoce duní
chceš žít na malou chvíli, ještě

Přes plyš a výšivky nemůžeš spát
necítíš polibky na své tváři
přesto tě mám tak velmi rád
ale život je krutý a výrobci jsou lháři

Jsi můj malý plyšový medvídek
jsi mast na bolesti
jsi na srdce lék
Díky mně už nejsi sám
a já díky tobě znám ... pocit být s někým
Autor eery, 24.08.2008
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: okapovaroura, fuu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je dobré mít takového méďu,ten nikdy nezradí tě...

24.08.2008 12:16:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí