Střepy

Střepy

Anotace: jsou rozsypané všude kolem.

Jsou všude kolem a tak krásné.
Světlo se na nich láme.
Odráží se do všešch stran.
Pak najednou svíčka zhasne.
Bosí v nich tančíme pomalými kroky.
Z dálky zní blues dojemné.
Objímám smrt a ona mne.
Vím,je to tanec poslední.
Tančím ladně,ač klepu se zlostí.
Ale vlstně je to všechno nádherné.
Snad vydržím než se rozední.
Snad světno zabodne se do mích kostí.
Už zarostlo v nich až moc střepů.
Při tanci se smrtí zlostí se klepu.
Ale vlastně je to všechno nádherné.
Autor F.i.L, 27.08.2008
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, strašidýlko-střapatý, Fiserka, Anita Buchtová, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silná báseň a to nejen slovy, ale také tichou hudbou v dáli... ST! ;-)

05.02.2009 19:07:00 | Anita Buchtová

ST! za vyjádření pocitů a myšlenek, je to pro mne docela bolavé dílko, má to svoju hloubku.

28.08.2008 06:02:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí