Hvězdičko...

Hvězdičko...

Anotace: .:zmatek:. psychologa/citologa?

Chceš mě zachránit,
hvězdičko moje..
Může se nám to podařit?
Prožívám souboje.
Ve mně.

Stojím tam sám proti sobě,
čert ví, co je vlastně...
Ve mně...

Tvá vyznání,
na rtech radost.
Ke štěstí mě dohání,
tvá otevřenost.

To světlo tvého jasu,
musím se ptát...
Jde věřit v takovou krásu?
Jak se mi to mohlo stát?

Noc s oblohou bezhvězdnou,
jsi mi ukázala, svoje světlo.
Naplnila mě láskou svou,
srdce se zvláštně pohlo.
Ve mně.

Ale něco je špatně,
snažím se pochopit,
proč se cítím prázdně,
když naplnil mě cit.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 28.08.2008
Přečteno 360x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, R., Lota, fuu, Holis, igniss, Myrja, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí