Pour Ajuš

Pour Ajuš

Anotace: Vždyť víš, že se nedá zapomenout.....

Máš dlouhý vlasy
V očích lák z okurek a barvu oceánů
V záři plamenů
Mi podáš holku – vem si ji a běž
Postarej se o ní, i když nechce

Vezmu ji za ruku
Pár prstenů mi o dlaň zavadí
Její dlouhý vlasy
Splívají mi po ramenou a padaj k zemi

Řeknu jí promiň,
Ona se rozpáče – i když nechce
Zničený ruce ve spánku objímají tebe
Hledá tě ve hvězdách

Tak aspoň mrkni!

Bude jí líp, půjde spát
Trocha kafe po ránu
Pár ztvrdlejch rohlíků z minulýho tejdne
Prošlý máslo, zbytek marmelády

Vím, aspoň se nedočká tý zrady
I když kdo ví, co na to říct
Třeba to tady zvládne i bez láku

.....bez lásky......

Za pár dnů zavolám
Třeba to zvedne

Půjdem se projít
Autor Aziel, 28.08.2008
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Anewue, china white
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká

roboti píšou: zvu ... no teda :-) tak na něco tě teda zvu za tu báseň:D:D:D

03.11.2008 00:15:00 | Anewue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí