Budu tě hlídat z nebe...

Budu tě hlídat z nebe...

Anotace: pro Davídka... :(

necítím tvou bolest a moc mě to trápí
chci ti pomoct ale nevím jak
vidím jen víčko, co za slzou se sklápí
vidím tvůj pohled, říká: "co bude dál?"
z očí do očí my upíráme zrak
ticho a smutek ve vzduchu se vznáší
vzpomínám na vítr ve kterém můj šátek vlál

kdy jsem tě viděla poprvý, ale naposled s úsměvem
od tý doby se na tebe celý svět vykašlal, zůstal jsi sám
a já říkám jenom: " to bude dobrý, jdi za zpěvem."
chytím tě za ruku, obejmu tě, rozloučení ti dám
...na víc se nezmůžu, vím že mě miluješ

(představa)
sedíš na lodi, hlídám tě z nebe
jen tak si lítám, čekám až popluješ
až budeš mít víru sám v sebe

musíš vstát na nohy, chyť se kormidla
najdi přátelé co za tebou budou stát
až zase narazíš a nebudeš moci vstát

i když na mě myslíš, i když jsem anděl
nemůžu ti pujčit svá křídla
tohle je TVŮJ život, vrať úsměv srandě

vyjeď z přístavu a začni žít
otevři oči, neplač, najdi nové místo
nový život... uvidíš co se bude dít

jenom měj víru sám v sebe
a dívej se k obloze
až tě budu hlídat z nebe
Autor eery, 29.08.2008
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Churry, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí