Pavoučí sítě

Pavoučí sítě

Anotace: Starší tvorba. To musela být hrozná nálada. Možná - nejspíš- to není o mně. Necítím to tak. Nevím, jak jsem to cítila dřív.

Pavoučí sítě

Jak v pavoučích sítích, cítím se svázaná.
Jak v pavoučích sítích, jsem celá zapletená.
Chtěla bych jít ven, zase být svobodná,
a přitom jsem den a den, víc a víc zmatená.
Chtěla bych utíkat daleko tam, kam chci
Chtěla bych letět, do tiché temné noci.
Asi je to sen, ale já už ani nedýchám,
slyším jenom křik, proč ho vlastně slýchám?
Chci spát normálně a klidně pod peřinou,
ne jako moucha, spletená tou pavučinou.
Dělat to, co chci sama a žít klidný život,
stát proti větru a neslyšet ten šepot.
Já jsem ale v pavučině, pevně uvázaná,
já jsem ale na dně, zoufalství a temna.
Autor Insomnious Tunri, 29.08.2008
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí